Set 6 Promarker Watercolour Winsor & Newton

Culori acuarela inovatoare prin combinatia inedita de nuante intens pigmentate si precizia varfurilor de marker. Abordare noua a picturii in acuarela, prin precizia si controlul oferit de cele doua capete. Ambele varfuri, cel subtire si celalalt flexibil, tip pensula, ajuta la obtinerea cu usu...
Citeste mai mult

0290164

Winsor & Newton

Produse similare

Culori acuarela inovatoare prin combinatia inedita de nuante intens pigmentate si precizia varfurilor de marker. Abordare noua a picturii in acuarela, prin precizia si controlul oferit de cele doua capete. Ambele varfuri, cel subtire si celalalt flexibil, tip pensula, ajuta la obtinerea cu usurinta a unor efecte speciale, linii de grosimi variate si detalii foarte precise.

Culori pe baza de apa, intens pigmentate si versatile, ce pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi. Foarte rezistente la decolorare. Cerneala poate fi reactivata cu apa chiar si atunci cand este uscata. Datorita pigmentilor de calitate superioara, lucrarea ta se va pastra in timp.

Setul contine urmatoarele culori: Alizarin Crimson Hue, Cadmium Yellow Hue, Ivory Black, Prussian Blue Hue, Sap Green, Yellow Ochre.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.