Colaboram cu peste 100 de parteneri din intreaga tara:

  • Magazine specializate in materiale pentru arta
  • Lanturi de magazine DIY si librarii
  • Universitati, licee si scoli de arta
  • Ateliere private

Pentru noi clientii sunt partneri in adevaratul sens al cuvantului. In cei peste 20 de ani de experienta am creat relatii durabile cu partenerii nostri. Ii sprijinim in mod constant cu informatii despre produse, marci si cele mai eficiente practici de vanzari.

Punem pret pe relatiile construite in timp alaturi de partenerii nostri si suntem mereu deschisi spre colaborari noi.
Afla mai multe detalii aici >>

Un parteneriat de succes inseamna flexibilitate si reciprocitate; astfel am castigat increderea si aprecierea partenerilor nostri.

Ne recomanda cei peste 100 de parteneri din intreaga tara cu care colaboram:

Clienti distributie Romania
Colaboram cu peste 100 de clienti in intreaga tara

Sunt incantata de modul in care sunt tratata de colaboratorii mei de la Lucas Impex, niciodata nu ma "lasa cu ochii-n soare"! Pot conta pe promptitudinea si corectitudinea lor, pe calitatea produselor livrate. Fara ei nu as fi putut porni afacerea ,datorita lor exist si le multumesc din suflet!

Gabriela Dinu, Galeria Mica din Baia Mare

Colaboararea intre firmele noastre are un trecut de aproape 14 ani, suntem foarte multumiti de aceasta colaborare de succes care credem ca este construnctiva si benefica pentru ambele firme. Apreciem aceast parteneriat, dorim si facem tot posibilul sa mai dureze inca multi-multi ani.

Fabian Levente Erno, Primo Art din Targu Mures

Colaborarea noastra este de lunga durata, de aproximativ 8 ani. In acest timp, varietatea produselor oferite s-a marit ceea ce a determinat cresterea volumului de achizitii. Produsele oferite [..] sunt de o calitate superioara, ceea ce face sa multumeasca consumatorul.

Camelia Murgan, Deco Hobby Art din SibiuAcest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.