Set 6 Promarker Skyscape Winsor & Newton

Markere profesionale, extrem de pigmentate si vibrante, perfecte pentru schita, desen, ilustratii si craft. Culorile de inalta calitate, pe baza de alcool, permanente, asigura o intindere uniforma la aplicare, intensitate si variatie tonala. Toate culorile se pot amesteca intre ele si pot fi u...
Citeste mai mult

0290118

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Markere profesionale, extrem de pigmentate si vibrante, perfecte pentru schita, desen, ilustratii si craft. Culorile de inalta calitate, pe baza de alcool, permanente, asigura o intindere uniforma la aplicare, intensitate si variatie tonala. Toate culorile se pot amesteca intre ele si pot fi utilizate pe hartie, sticla, acetat, lemn sau plastic.

Cerneala translucida asigura o stratificare usoara si o aplicare a culorii fara urme. Dubla aplicare creeaza tonuri mai intunecate, oferind o gama variata de efecte de umbra. Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Setul include urmatoarele culori: Storm Cloud, Verdigris, Cadet Blue, Cloud Blue, Pebble Blue, and Pale Blossom

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.