Set 12+1 Promarker Brush Neutral Tones Winsor & Newton

Ideal pentru lucrari in culori neutre, pentru umbre sau portrete. Setul cuprinde o selectie a principalelor 12 culori neutre (Henna, Ruby, Bright Orange, Forest Green, Sky Blue, Amethyst, Rose Pink, Cool Grey 4), cele mai folosite de catre ilustratori si artisti grafici, plus markerul incolor ...
Citeste mai mult

0290144

Winsor & Newton

Produse similare

Ideal pentru lucrari in culori neutre, pentru umbre sau portrete. Setul cuprinde o selectie a principalelor 12 culori neutre (Henna, Ruby, Bright Orange, Forest Green, Sky Blue, Amethyst, Rose Pink, Cool Grey 4), cele mai folosite de catre ilustratori si artisti grafici, plus markerul incolor – Blender. 

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. 

Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. 

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.