Set 24 marker dublu

Set de 24 markere cu varf dublu, intens pigmentate, de calitate premium. Markerele cu doua capete ofera posibilitatea de a crea cu usurinta efecte speciale, linii groase variate si detalii foarte precise. Markerele sunt divers colorate, sunt rezistente la decolorare si pot fi usor trans...
Citeste mai mult

CR0104

Creative Craft

Produse similare

Set de 24 markere cu varf dublu, intens pigmentate, de calitate premium. Markerele cu doua capete ofera posibilitatea de a crea cu usurinta efecte speciale, linii groase variate si detalii foarte precise.

Markerele sunt divers colorate, sunt rezistente la decolorare si pot fi usor transportate usor in galetusa din plastic cu maner. Markere potrivite pentru ilustratie, maga, craft, dar si pentru desen la scoala.

Markere multifunctionale cu doua capete - un varf subtire, pentru detalii si linii precise si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Setul de markere vine intr-o cutie de plastic, usor de transportat, se potriveste confortabil chiar si intr-un rucsac. Astfel incat le poti transporta cu usurinta la serviciu, la facultate si oriunde ai nevoie. Setul este, de asemenea, un cadou ideal pentru artisti si designeri.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.