Trusa 24 Promarkere Arts&Illustration Winsor & Newton

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Trusa Promarker contine 24 de culori ( Lemon, Pumpkin, Bright Orange, Red, Crimson, Hot Pink, Rose Pink, Orchid, Violet, Duck Egg, Cyan, True Blue, Midnight ...
Citeste mai mult

0290078

Winsor & Newton

Produse similare

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Trusa Promarker contine 24 de culori (Lemon, Pumpkin, Bright Orange, Red, Crimson, Hot Pink, Rose Pink, Orchid, Violet, Duck Egg, Cyan, True Blue, Midnight Blue, Turquoise, Soft Green, Moss, Grass, Green, Cocoa, Saffron, Putty, Cool Grey 2, Cool Grey 4 si Black) si este perfecta pentru cei ce vor sa achizitioneze o paleta de culori de baza pentru lucrarile lor.

Trusa contine 24 Promarkere Winsor and Newton, markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal.

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
CategorieMarkere
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.