In cei peste 20 de ani de activitate ne-am construit un portofoliu de marci bazat pe :

  • Calitate
  • Inovatie
  • Traditie

Distribuim peste 20 de marci si reprezentam in exclusivitate in Romania marcile Maimeri, Winsor & Newton, Cretacolor si Mabef.

Descopera mai multe despre marcile pe care le distribuim in Romania, dupa categoriile din care fac parte produse:

 

ARTA

Maimeri

Maimeri ofera o gama completa de culori pentru pictura si arta decorativa, produsa integral in Italia. Filosofia Maimeri consta in folosirea de metode traditionale si  materii prime de calitate superioara, principii introduse de fondatorul-pictor Gianni Maimeri si care dainuiesc de aproape 100 de ani.

Vezi oferta de produse Maimeri >>

Winsor & Newton

Winsor & Newton este un producator de traditie de materiale pentru pictura, recunoscut pentru calitate, inovatie si cercetarea nevoilor artistilor, valori care stau mereu la baza dezvoltarii de produse.

Vezi oferta de produse Winsor & Newton >>

Cretacolor

Cretacolor - producator de creioane, pasteluri si accesorii pentru desen si schita, extrem de apreciate pentru calitatea superioara: culori intense, pe baza de pigmenti pentru arta si rezistente la lumina. Produse in Austria inca din 1790, folosind tehnologii moderne si sustenabile pentru mediul inconjutaror.

Vezi oferta de produse Cretacolor >>

Mabef

Mabef este lider in productia de sevalete, pe care le manufactureaza in Italia din 1948. Extrem de apreciat pentru calitate, robustete, durabilitate si design traditional. Toate produsele sunt confectionate din lemn de fag, provenit din surse certificate FSC si beneficiaza de garantie pe viata.

Vezi oferta de produse Mabef>>

Fabriano

Fabriano - cu o traditie impresionanta, care incepe in 1264, in Italia, Fabriano este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de hartie pentru arta din lume. Marturie stau chiar si notele lui Michelangelo Buonarotti, care folosea si pretuia hartia Fabriano.

Vezi oferta de produse Fabriano>>

Ferrario

Ferrario - producator de culori si auxiliare pentru pictura fondat in 1919 in Italia. Ofera o gama variata de culori pentru pictura pentru profesionisti, amatori si studenti, medii, paste si auxiliare pentru decor interior si poleire. 

Vezi oferta de produse Ferrario>>

Lyra

Lyra - pProducator cu traditie de creioane pentru desen, schita si scris; oferta variata, care satisface nevoile profesionistilor, amatorilor si scolarilor. Recunoscut pentru calitatea superioara, design unic si functional.

Vezi oferta de produse Lyra >>

Phoenix

Phoenix - materiale pentru pictura, desen si schita pentru amatori, studenti si incepatori, care doresc sa aprofundeze tehnica prin exercitiu.

Vezi oferta de produse Phoenix >>

Lucas Art

Lucas Art - producator de panza pe sasiu, blat pentru pictura de icoane, sevalete, accesorii pentru atelierul de pictura si rame pentru tablou. Produsele Lucas Art sunt apreciate pentru calitatea materialelor, pretul just si flexibilitate - confectioneaza si suporturi de pictura la comanda, satisfacand orice nevoie.

Vezi oferta de produse Lucas Art >>

HOBBY

Daily Art

Daily Art - producator specializat in culori, paste si medii pentru decoratiuni si hobby, produse in Lituania.

Vezi oferta de produse Daily Art >>

EDUCATIONAL

Snazaroo

Snazaroo ofera cea mai completa gama de culori pentru pictura pe fata si corp, preferate atat de copii si parinti, cat si de artisti profesionisti. Manufacturate in Marea Britanie, sigure pentru pielea delicata, usor de folosit si indepartat.

Vezi oferta de produse Snazaroo >>

Reeves

Reeves ofera o gama completa de culori, creioane si accesorii pentru pictura, desen si schita, destinata pentru amatori, incepatori sau scolari.

Vezi oferta de produse Reeves >>

Moebius

Mobius ofera materii prime pentru lucru manual: obiecte pentru decor din polistiren, plastic, snururi, pompomi si altele.

Vezi oferta de produse Mobius >>

Giotto

Giotto - specializat in creioane, culori, adezivi, carioci si accesorii pentru scoala si gradinita. Cu o istorie de aproape 100 de ani, producatorul italian garanteaza calitate, siguranta deplina si inlesneste exprimarea creativitatii copiilor prin arta.

Vezi oferta de produse Giotto >>

Descarca catalog Giotto >>

Giotto Bebe

Giotto bebe ofera copiilor de varsta foarte frageda oportunitatea de a-si exprima si dezvolta creativitatea prin desen, pictura sau modelaj. Produsele marca giotto bebe sunt special concepute pentru copii si nevoile acestora, din materiale sigure, non-toxice si design inovativ.

Vezi oferta de produse Giotto bebe >>

DAS

DAS - specializat in pasta pentru modelaj si accesorii, pentru profesionisti, amatori sau scolari.

Vezi oferta de produse DAS >>

Tratto

Tratto - specializat in produse pentru scris, pentru birou, scoala sau acasa.

Vezi oferta de produse Tratto >>Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.