In cei aproape 30 de ani de activitate ne-am construit un portofoliu de marci bazat pe:

  • Calitate
  • Inovatie
  • Traditie

Distribuim peste 20 de marci si reprezentam in exclusivitate in Romania marcile Maimeri, Winsor & Newton, Daler & Rowney, Cretacolor, Derwent, Borciani Bonazzi si Mabef.

Descopera mai multe despre marcile pe care le distribuim in Romania, dupa categoriile din care fac parte produse:

ARTA

Maimeri

Maimeri ofera o gama completa de culori pentru pictura si arta decorativa, produsa integral in Italia. Filosofia Maimeri consta in folosirea de metode traditionale si de materii prime de calitate superioara in fabricarea materialelor. Aceste principii au fost introduse de insusi fondatorul-pictor Gianni Maimeri si dainuie de aproape 100 de ani.

Vezi oferta de produse Maimeri >>

Descarca catalogul Maimeri >>

Winsor & Newton

Winsor & Newton este un producator de materiale pentru pictura, recunoscut pentru calitate, inovatie si dorinta de a cunoaste nevoile artistilor, valori care stau mereu la baza dezvoltarii noilor produse. Cu o traditie de peste 180 de ani, calitatea desavarsita a produselor Winsor & Newton a fost recunoscuta de insasi Majestatea Sa Regina Victoria. Producator cu interese asupra sustenabilitatii, Winsor & Newton isi doreste ca, in procesul de fabricare, sa lase urme cat mai mici asupra mediului inconjurator.

Vezi oferta de produse Winsor & Newton >>

Descarca catalogul Winsor & Newton >>

Daler Rowney este un producator englez de renume mondial, cu o traditie de peste 200 de ani in manufactura culorilor de ulei, acrilice, acuarela, cerneala, pensule si alte materiale pentru pictura. Scopul lor este de a crea materiale pentru arta de inalta calitate, durabile si inovative, astfel incat sa faca arta accesibila oricui, fie profesionist sau amator.

Vezi oferta de produse Daler Rowney >>

Descarca catalogul Daler Rowney >>

Lukas produce materiale pentru pictura inca din 1896. Cu experienta de peste 150 de ani, Lukas este una din cele mai cunoscute marci din domeniu. Culorile Lukas au fost apreciate in decursul istoriei de artisti celebrii, precum Van Gogh, care ii scria fratelui sau in 1885, spunandu-i ca a descoperit culorile Lukas si ca este extrem de multumit de calitatea acestora

Vezi oferta de produse Lukas >>

Descarca catalogul Lukas >>

Phoenix

Phoenix este un producator de materiale pentru pictura, desen si schita pentru amatori, studenti si incepatori care doresc sa aprofundeze tehnica prin exercitiu.

Vezi oferta de produse Phoenix >>

KOBRA este un producator de spray-uri acrilice grafitii de calitate premium, fabricate cu ajutorul unei tehnologii inovative, din materiale prime care nu dauneaza stratului de ozon. Proces de fabricatie prietenos cu mediul inconjurator, Kobra reprezinta exemplu concret de cum o companie se poate integra intr-un mediu natural. Spray-urile Kobra sunt dedicate unui nou curent artistic contemporan, numit street art / urban art.

Vezi oferta de produse Kobra >>

Descarca catalogul Kobra >>

Ghiant producator belgian de aerosoli de inalta calitate, specializat in productia de materiale pentru arta sub forma de spray: vernis pictura, vopsea spray si multe altele.

Vezi oferta de produse Ghiant >>

Escoda este un producator de pensule pentru pictura profesionale. Fabrica, condusa din generatie in generatie inca din 1933, este localizata la periferia orasului Barcelona, Spania. Escoda produce unele dintre cele mai appreciate pensule picture din lume, datorita calitatii fara egal si aspectului atractiv, dar practice. Cei mai renumiti acuarelisti din lume lucreaza si recomanda pensulele Escoda, precum Álvaro Castagnet, David Taylor, Fabio Cembranelli, Ingrid Buchthal, Joseph Zbukvic, Julia Barminova, Liu Yi si multi altii.

Vezi oferta de produse Escoda >>

Descarca catalogul Escoda >>

RGM este un producator italian specializat in cutite pentru pictura, fiind un nume de referinta printre cunoscatori. Cutitele de pictura sunt fabricate din otel inoxidabil temperat manual si maner din lemn de palisandru, oferind maximum de flexibilitate, durabilitate si calitate.

Vezi oferta de produse RGM >>

Descarca catalogul RGM >>

Borciani Bonazzi produce pensule de inalta calitate, lucrate manual, care satisfac nevoile celor mai pretentiosi artisti. Pensulele au fost folosite pentru cele mai prestigioase scopuri si lucrari, precum restaurarea Capelei Sixtine din Roma. Producator cu traditie de peste 70 de ani, Bonazzi s-a infiintat in 1951, dupa ani de studii cu maestrii locali.

Vezi oferta de produse Borciani Bonazzi >>

Descarca catalogul Borciani Bonazzi >>


Mabef este lider in productia de sevalete, pe care le manufactureaza in Italia inca din 1948. Extrem de apreciate pentru calitate, robustete, durabilitate si design traditional. Toate produsele sunt confectionate din lemn de fag, provenit din surse certificate FSC si beneficiaza de garantie pe viata.

Vezi oferta de produse Mabef>>

Derwent este un producator american de creioane, carbuni, grafit si accesorii pentru desen si schita. Cu o traditie ce dateaza inca din 1832, Derwent se remarca prin inovatie si prin calitatea desavarsita a produselor sale, destinate atat profesionistilor, cat si activitatilor de tip hobby.

Vezi oferta de produse Derwent >>

Descarca catalogul Derwent >>


Cretacolor este un producator de creioane, pasteluri si accesorii pentru desen si schita, extrem de apreciate pentru calitatea superioara: culori intense, pe baza de pigmenti pentru arta si rezistente la lumina. Materialele sunt produse in Austria inca din 1790, folosind tehnologii moderne si sustenabile pentru mediul inconjurator.

Vezi oferta de produse Cretacolor >>

Descarca catalogul Cretacolor >>

Lyra este un producator de creioane pentru desen, schita si scriere. Cu o traditie ce dateaza inca din 1806 si o oferta variata, care satisface nevoile profesionistilor, amatorilor si scolarilor. Materialele Lyra sunt recunoscute pentru calitatea superioara si design-ul unic si functional.

Vezi oferta de produse Lyra >>

Descarca catalogul Lyra >>

William Mitchell este un producator britanic ce concepe si manufactureaza instrumente de cea mai buna calitate pentru caligrafie si desen cu penita, cu o traditie de peste 200 de ani.

Vezi oferta de produse William Mitchell >>

Descarca catalogul William Mitchell >>

Fabriano este un producator cu o traditie impresionanta, ce incepe inca din 1264, in Italia. Fabriano este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de hartie pentru arta din lume. Marturie stau chiar si notele lui Michelangelo Buonarotti, care folosea si pretuia hartia Fabriano.

Vezi oferta de produse Fabriano >>

Descarca catalogul Fabriano >>

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Vezi oferta de produse Musa >>

Lucas Art

Lucas Art , producator de panza pe sasiu, blat pentru pictura de icoane, sevalete, accesorii pentru atelierul de pictura si rame pentru tablou. Produsele Lucas Art sunt apreciate pentru calitatea materialelor, pretul just si flexibilitate. De asemenea, confectioneaza si suporturi de pictura la comanda, satisfacand orice nevoie.

Vezi oferta de produse Lucas Art >>

Atelier ofera materiale pentru pictura si hobby, fiind o alternativa avantajoasa pentru amatori, incepatori, scolari sau pentru cei care doresc sa aprofundeze tehnica prin exercitiu.

Vezi oferta de produse Atelier >>

HOBBY

Nerchau, producator german de articole pentru hobby si activitati creative.

Vezi oferta de produse Nerchau>>

Descarca catalogul Nerchau >>

EDUCATIONAL


Giotto, brand specializat in creioane, culori, adezivi, carioci si accesorii pentru scoala si gradinita. Cu o istorie de aproape 100 de ani, producatorul italian garanteaza calitate, siguranta deplina si faciliteaza exprimarea creativitatii copiilor prin arta.

Vezi oferta de produse Giotto >>

Descarca catalogul Giotto >>


Giotto bebe ofera copiilor de varsta foarte frageda oportunitatea de a-si exprima si dezvolta creativitatea prin desen, pictura sau modelaj. Produsele marca Giotto bebe sunt special concepute pentru copii si nevoile acestora, din materiale sigure, non-toxice si design inovativ.

Vezi oferta de produse Giotto bebe >>

Descarca catalogul Giotto bebe >>


DAS, producator specializat in pasta pentru modelaj si accesorii, pentru profesionisti, amatori sau scolari.

Vezi oferta de produse DAS >>

Descarca catalogul DAS >>

Snazaroo ofera cea mai completa gama de culori pentru pictura pe fata si corp, preferate atat de copii si parinti, cat si de artisti profesionisti. Manufacturate in Marea Britanie, sigure pentru pielea delicata, usor de folosit si indepartat.

Vezi oferta de produse Snazaroo >>

Descarca catalogul Snazaroo >>


Tratto este un producator Italian specializat in produse pentru scris, cu un design functional. Pixuri, markere si alte accesorii, ideale pentru birou, scoala sau acasa.

Vezi oferta de produse Tratto >>

Descarca catalogul Tratto >>Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.