Set 96 Promarkere Extended Collection Winsor & Newton

Multitudinea de culori in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Setul Promarker contine 96 de culori si este perfect pentru cei ce vor sa achizitioneze o paleta de culori extinsa pentru lucrarile lor. Setu...
Citeste mai mult

0290152

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Multitudinea de culori in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Setul Promarker contine 96 de culori si este perfect pentru cei ce vor sa achizitioneze o paleta de culori extinsa pentru lucrarile lor.

Setul contine 96 Promarkere Winsor and Newton, markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. 

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. 

 Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
CategorieMarkere
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.