Set 12 marker dublu

Set 12 markere cu varf dublu, profesionale, pe baza de alcool. Markere cu varf subtire pentru linii fine si varf gros pentru linii groase, bine definite. Markere potrivite atat pentru artisti, cat si pentru pasionatii de ilustratii, manga, schite etc. Markerele conving prin culori inten...
Citeste mai mult

CR0103

Creative Craft

Produse similare

Set 12 markere cu varf dublu, profesionale, pe baza de alcool. Markere cu varf subtire pentru linii fine si varf gros pentru linii groase, bine definite. Markere potrivite atat pentru artisti, cat si pentru pasionatii de ilustratii, manga, schite etc.

Markerele conving prin culori intense, de calitate superioara, pentru design-ul artistic al benzilor desenate si ilustratiilor tale. Varful subtire ofera precizia necesara pentru contururi si zone mai mici, in timp ce varful lat asigura umplerea rapida a zonelor mari cu culori puternice.

Cu acest set aduci rapid la viata desenele tale. Setul cuprinde toate culorile de baza, precum si tonuri de alb-negru pentru ajustarea fina a detaliilor. Culorile sunt intense si rezistente in timp.

Setul de markere vine intr-o cutie de plastic, usor de transportat, se potriveste confortabil chiar si intr-un rucsac. Astfel incat le poti transporta cu usurinta la serviciu, la facultate si oriunde ai nevoie. Setul este, de asemenea, un cadou ideal pentru artisti si designeri.

Setul include urmatoarele nuante: Colorless Blender, Cool Grey, Lemon Yellow, Pale Yellow, Turquoise Green, Emerald Green, Pastel Blue, Royal Blue, Azalea Purple, Chocolate, Rose Beige, Black.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.