Trusa 24 Promarkere Brush Student Designer Winsor & Newton

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Trusa Promarker Student Designer contine 24 de culori (Lemon, Amber, Bright Orange, Rose Pink, Carmine, Ruby, Maroon, Plum, Cloud Blue, Sky Blue, Egyptian Blue, I...
Citeste mai mult

0290079

Winsor & Newton

Produse similare

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Trusa Promarker Student Designer contine 24 de culori (Lemon, Amber, Bright Orange, Rose Pink, Carmine, Ruby, Maroon, Plum, Cloud Blue, Sky Blue, Egyptian Blue, Indigo Blue, Pebble Blue, Ocean Teal, Forest Green, Lush Green, Champagne, Cinnamon, Saddle Brown, Henna, Cool Grey 1, Cool Grey 3, Cool Grey 5, Black) si este perfecta pentru studentii ce vor sa achizitioneze o paleta de culori de baza pentru lucrarile lor, cu o paleta de culori esentiale pentru studiu si practica. 

Trusa contine 24 Promarkere Winsor and Newton, markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. 

Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. 

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
CategorieMarkere
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.