Set 6 Promarker Metallic Winsor & Newton

Mini-paleta de culori metalice, intense. Selectia cuprinde 6 culori (Violet, Blue, Green, Silver, Gold, Red Gold), printre cele mai folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de ...
Citeste mai mult

0290135

Winsor & Newton

Produse similare

Mini-paleta de culori metalice, intense. Selectia cuprinde 6 culori (Violet, Blue, Green, Silver, Gold, Red Gold), printre cele mai folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici.

Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.