De ce sa lucrezi cu noi?

1. Suntem cel mai mare importator si distribuitor de materiale pentru arta si hobby din Romania

Colaboram cu peste 100 de parteneri din intreaga tara, magazine specialitate in materiale pentru arta, lanturi de magazine DIY si librarii, ateliere private, universitati, licee si scoli de arta.

2. Iti propunem o oferta competitiva

In depozitul nostru de peste 1.000mp avem peste 15.000 de produse pentru artisti profesionisti, amatori, studenti si elevi.

Distribuim peste 20 de marci si detinem exclusivitate in Romania pentru marcile Maimeri, Winsor & Newton, Cretacolor si Mabef.

3. Suport specializat

In cei peste 20 de ani de activitate, am adunat o baza solida de informatii si bune-practici in vanzarea de materiale pentru artele plastice. Iti oferim solutii eficiente de vanzare, ajustate nevoilor tale.Ce spun clientii despre noi

Sunt incantata de modul in care sunt tratata de colaboratorii mei de la Lucas Impex, niciodata nu ma "lasa cu ochii-n soare"! Pot conta pe promptitudinea si corectitudinea lor, pe calitatea produselor livrate. Fara ei nu as fi putut porni afacerea ,datorita lor exist si le multumesc din suflet!

Gabiela Dinu, Galeria Mica din Baia Mare

Colaboararea intre firmele noastre are un trecut de aproape 14 ani, suntem foarte multumiti de aceasta colaborare de succes care credem ca este construnctiva si benefica pentru ambele firme. Apreciem aceast parteneriat, dorim si facem tot posibilul sa mai dureze inca multi-multi ani.

Fabian Levente Erno, director Fador Trans Impex SRL

Alege un partener de incredere, un expert. Alaturate-ne!

Contacteaza-neAcest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.