Set 24 Promarker Arhitecture Winsor & Newton

Paleta de culori intense si versatile. Selectia cuprinde 24 culori pe baza de alcool, cu putere impecabila de acoperire. Markere profesionale cu doua varfuri pentru arhitectura, ilustratie si design. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Mar...
Citeste mai mult

0290163

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Paleta de culori intense si versatile. Selectia cuprinde 24 culori pe baza de alcool, cu putere impecabila de acoperire. Markere profesionale cu doua varfuri pentru arhitectura, ilustratie si design. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal.

Markere cu cerneala translucida, permanenta. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Setul contine 24 culori: Ice Grey 0, Ice Grey 2, Ice Grey 4, Ice Grey 6, Warm Grey 0, Warm Grey 2, Warm Grey 4, Warm Grey 6, Champagne, Apricot, Caramel, Raw Sienna, Burnt Orange, Burnt Sienna, Pine, Forest Green, Apple, Midnight Blue, Cobalt Blue, Grey Green, Black(x2), and Blender(x2).

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.