Set 48 Promarkere Brush Essential Collection Winsor & Newton

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Setul Promarker Brush contine 48 de culori (Yellow, Canary, Sunflower, Blush, Amber, Bright Orange, Dusky Pink, Red, Berry Red, Firebrick, Maroon, Pale Pink, Rose Pink, Cerise...
Citeste mai mult

0290080

Winsor & Newton

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Culorile in tonuri vibrante, neutre si medii au fost special alese pentru a acoperi o varietate de lucrari si tehnici. Setul Promarker Brush contine 48 de culori (Yellow, Canary, Sunflower, Blush, Amber, Bright Orange, Dusky Pink, Red, Berry Red, Firebrick, Maroon, Pale Pink, Rose Pink, Cerise, Magenta, Wild Orchid, Purple, Plum, Liliac, China Blue, Indigo Blue, Royal Blue, Sky Blue, Cool Aqua, Turquoise, Lush Green, Mint Green, Grass, Forest Green, Bright Green, Lime Green, Sandstone, Cocoa, Cinnamon, Henna, Burnt Sienna, Cool Grey 1, Cool Grey 2, Cool Grey 3, Cool Grey 4, Cool Grey5, Warm Grey 1, Warm Grey 2, Warm Grey 3, Warm Grey 4, Warm Grey 5, Black, Blender) si este perfect pentru cei ce vor sa achizitioneze o paleta de culori de baza pentru lucrarile lor.

Setul contine 48 Promarkere Brush Winsor and Newton, markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Pentru un plus de flexibilitate si control in design si ilustratie. 

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. 

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
CategorieMarkere
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.