Set 6 Promarker Neon Winsor & Newton

Mini-paleta de culori neon, intense. Selectia cuprinde 6 culori (Luminous Yellow, Radiant Orange, Spark Red, Electric Pink, Volt Blue, Glowing Green), printre cele mai folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu puter...
Citeste mai mult

0290136

Winsor & Newton

Produse similare

Mini-paleta de culori neon, intense. Selectia cuprinde 6 culori (Luminous Yellow, Radiant Orange, Spark Red, Electric Pink, Volt Blue, Glowing Green), printre cele mai folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici.

Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.