Hartie acuarela Langton Prestige Daler Rowney

Hartie acuarela  bumbac 100%  de calitate superioara, cu textura distincta – fina si catifelata la atingere. Perfecta chiar si pentru cele mai solicitante tehnici de pictura in acuarela. Absoarbe apa si culoarea intr-un mod optim – culorile isi pastreaza intensitatea si pot fi c...
Citeste mai mult

Produse similare

Hartie acuarela bumbac 100% de calitate superioara, cu textura distincta – fina si catifelata la atingere. Perfecta chiar si pentru cele mai solicitante tehnici de pictura in acuarela. Absoarbe apa si culoarea intr-un mod optim – culorile isi pastreaza intensitatea si pot fi chiar sterse cu usurinta. Alb natural, tratata special impotriva decolorarii in timp.

Suprafata hartiei este tratata special cu gelatina, astfel incat se comporta optim in prezenta unei cantitati abundente de apa. Produsa exclusiv din bumbac, ale carui fibre mai lungi (in comparatie cu celuloza) confera un plus de rezistenta.

Hartia acuarela Langton Prestige este fabricata in Marea Britanie, intr-una din morile de hartie cele mai vechi si cu traditie din Europa. Continuitatea calitatii superioare este asigurata de inspectia riguroasa a fiecarui lot de hartie de catre echipa de specialisti cu experienta. Produsa in mod traditional, mecanizat pe masina cu mulaj cilindric (mould made); astfel se asigura continuitatea calitatii si rezistenta in timp a hartiei. Toate cele 4 margini ale colii de hartie sunt nefinisate.

Cu proprietati excelente de conservare si arhivare, fara acid. Hartia acuarela Langton Prestige este tratata special cu o rezerva alcalina impotriva decolorarii. Integritatea lucrarii este garantata in timp, culorile isi mentin stabilitatea.

Hartia se preteaza si pentru alte tehnici de pictura si desen, in pastel, cerneala, guasa si acrilice. Hartia cu textura fina (hot pressed) se poate folosi si pentru gravura.

Unitate vanzareBucata
pHNeutru
TehnicaAcuarela
Grosime300g/mp
CompozitieBumbac
CodDimensiuniGrosimeTextura
FL41443530056 x 76 cm 300g/mp Fina (hot-pressed)
FL41443330056 x 76 cm 300g/mp Medie (cold-pressed)
FL41443430056 x 76 cm 300g/mp Granulata (rough)
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.