Bloc schite Debutto Musa

Da contur ideilor tale in creion sau carbune cu blocul de schite Debutto! Blocul de schite Debutto este o linie de foi de desen de inalta calitate, potrivita atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Granulatia speciala a foilor de desen a fost special conceputa pentru a obtine o def...
Citeste mai mult

Da contur ideilor tale in creion sau carbune cu blocul de schite Debutto!

Blocul de schite Debutto este o linie de foi de desen de inalta calitate, potrivita atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Granulatia speciala a foilor de desen a fost special conceputa pentru a obtine o definitie excelenta si o claritate deosebita a liniilor, pentru creioane, carbuni, pasteluri, linere sau markere.

Realizat din celuloza 100% de o calitate superioara, alb, cu o granulatie fina, pH neutru si fara acizi si agenti optici de albire, blocul de schite Debutto garanteaza o conservare ridicata in timp. Disponibil in format A3 (297 X 420 mm) cu 50 de coli sau A4 (210 X 297 mm) cu 70 de coli.

Cu o grosime de 120g/mp, blocul de schite Debutto vine intr-un format practic, usor de transportat chiar si in gentile de lucru, iar micro-perforatiile de pe latura scurta fac ca indepartarea lucrarilor sa fie usoara, cu un aspect ingrijit.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaDesen si schita
Grosime120g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
MU13339350 coli 29.7 x 42 cm 120g/mp
MU13339470 coli 21 x 29.7 cm 120g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.