Caiet hartie liniata Finsbury Fabriano

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro ...
Citeste mai mult

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro al legatoriei - foile sunt legate cu fir in culoare potrivita cu coperta; cusatura este vizibila pe cotor. Caietul se deschide perfect plat.

Hartie ecologica de alb natural, imprimata cu linii orizontale; reteaua de linii iti ofera un plus de precizie cand exersezi scrisul caligrafic. Ideala pentru scris si schita in creion, pix, liner sau stilou. Textura neteda, granulatie naturala, grosime 85g/mp. Din celuloza de calitate superioara, durabila, pH neutru.

Unitate vanzareBloc
TehnicaDesen si schita, Mixta
Grosime85 g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
1910040948 coli 21 x 29.7 cm 85g/mp
1910041048 coli 14.8 x 21 cm 85g/mp
1910041148 coli 10.5 x 14.8 cm 85g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.