Caiet hartie liniata Finsbury Fabriano

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro ...
Citeste mai mult

Produse similare

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro al legatoriei - foile sunt legate cu fir in culoare potrivita cu coperta; cusatura este vizibila pe cotor. Caietul se deschide perfect plat.

Hartie ecologica de alb natural, imprimata cu linii orizontale; reteaua de linii iti ofera un plus de precizie cand exersezi scrisul caligrafic. Ideala pentru scris si schita in creion, pix, liner sau stilou. Textura neteda, granulatie naturala, grosime 85g/mp. Din celuloza de calitate superioara, durabila, pH neutru.

Unitate vanzareBucata
TehnicaMixta, Desen si schita
CodMarimeDimensiuniGrosime
1910040948 coli 21 x 29.7 cm 85g/mp
1910041048 coli 14.8 x 21 cm 85g/mp
1910041148 coli 10.5 x 14.8 cm 85g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.