Bloc schite Idea Musa

Alege sa experimentezi cu ajutorul blocului de schite Idea Musa, ideal pentru studenti si iubitorii de arta! Blocul de schite Idea Musa este ideal pentru schitarea rapida in creion, carbune, grafit si creta. Suportul cartonat de pe spate face blocul solid, rezistent si usor de transport...
Citeste mai mult

Alege sa experimentezi cu ajutorul blocului de schite Idea Musa, ideal pentru studenti si iubitorii de arta!

Blocul de schite Idea Musa este ideal pentru schitarea rapida in creion, carbune, grafit si creta. Suportul cartonat de pe spate face blocul solid, rezistent si usor de transportat chiar si in interiorul gentii de lucru. Produsul de o inalte calitate este ideal pentru studentii universitatiilor si academiilor de arte plastice.

Realizat din celuloza 100% de o calitate superioara, cu o granulatie naturala, pH neutru si fara acizi si agenti optici de albire, blocul de schite Idea garanteaza o conservare ridicata in timp. Albul natural pune in valoarea liniile fine si tehnicile amanuntite. Disponibil in format A3 (297 X 420 mm) sau A4 (210 X 297 mm), 30 de coli si o grosime de 90g/mp. Blocul spirala format din coli microperforate iti permite indepartarea cu usurinta a lucrarilor.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaDesen si schita
Grosime90g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
MU12339330 coli 29.7 x 42 cm 90g/mp
MU12339430 coli 21 x 29.7 cm 90g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.