Hartie gravura Unica Bianco Fabriano

O sigura hartie pentru orice tehnica de gravura. Extrem de versatila, rezistenta si flexibila, reda cu maxima precizie detaliile si culorile. Hartie alba, de calitate superioara, fabricata dintr-un amestec de 50% bumbac si celuloza, potrivita pentru toate tehnicile de gravura, desen si tehnici...
Citeste mai mult

Produse similare

O sigura hartie pentru orice tehnica de gravura. Extrem de versatila, rezistenta si flexibila, reda cu maxima precizie detaliile si culorile. Hartie alba, de calitate superioara, fabricata dintr-un amestec de 50% bumbac si celuloza, potrivita pentru toate tehnicile de gravura, desen si tehnici usor umede. Dupa cum denota si denumirea sa, Unica Fabriano este singura hartie de gravura adaptata tuturor tehnicilor, de la linogravura, xilogravura, litogravura si pana la gravura pe placi de metal sau serigrafie.

Producatorul italian de hartie Fabriano a creat hartia pentru gravura Unica dupa colaborarea cu grupul de artisti profesionisti Opificio della Rosa, un centru international dedicat cunoasterii si popularizarii tehnicilor traditionale si inovative de gravura. Artistii profesionisti ai acestui centru au testat cu succes hartia Unica Fabriano in toate tehnicile de gravura, dovedind ca este un substrat universal, extrem de versatil, fara limitari.

Hartia pentru gravura Fabriano Unica este un exemplu al succesului pe care il are colaborarea dintre producatorii de hartie si artisti, atunci cand ambele parti implica maxim de de efort in gasirea unei solutii unice.

Hartia pentru gravura Unica Fabriano este recomandata atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti. Proprietati excelente de conservare, fara continut acid; hartia de gravura Unica isi pastreaza structura si nu ingalbeneste in timp. Produsa cu hidroenergie, eco-friendly.

Nota: Cantitatea minima de comanda este de 5 coli.

Unitate vanzareCoala
Grosime250 g/mp
CompozitieBumbac/Celuloza
CodDimensiuniGrosime
19100025Coala 50 x 70 cm 250g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.