Hartie acuarela bumbac Aqua Marina Musa

Alege sa pictezi in acuarela pe hartia de bumbac Aqua Marina, care conserva integritatea lucrarii in timp si reda luminozitatea culorilor de pictura!  Hartie acuarela de calitate superioara, obtinuta din bumbac 100%, pentru uz profesional. Cu o structura stabila, adaptata la lucrul in t...
Citeste mai mult

Produse similare

Alege sa pictezi in acuarela pe hartia de bumbac Aqua Marina, care conserva integritatea lucrarii in timp si reda luminozitatea culorilor de pictura! 

Hartie acuarela de calitate superioara, obtinuta din bumbac 100%, pentru uz profesional. Cu o structura stabila, adaptata la lucrul in tehnici ude; nu se deformeaza chiar si dupa scufundare in baie de apa. 

Tratata special cu gelatina naturala, hartia acuarela din bumbac Aqua Marina reda stralucirea culorilor si nu le absoarbe in profunzime. Lipsa continutului de acid (pH neutru), ii confera proprietati de conservare de lunga durata, nu se altereaza si nu ingalbeneste in timp. Cu o grosime de 300g/mp, hartia Aqua Marina este disponibila in 3 tipuri de texturi: fina (hot-pressed), medie (cold-pressed) si granulata (rough). 

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza” sau “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela
Grosime300g/mp
CompozitieBumbac
CodDimensiuniGrosimeTextura
MU11110156 x 76 cm 300g/mp Fina (hot-pressed)
MU11110256 x 76 cm 300g/mp Medie (cold-pressed)
MU11110356 x 76 cm 300g/mp Granulata (rough)
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.