Bloc hartie desen Signum Musa

Exploreaza-ti creativitatea cu blocul de desen Signum, potrivit fiecarei nevoi! Blocul de desen Signum este o linie de foi de desen de inalta calitate, potrivita atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Granulatia speciala a foilor de desen a fost special conceputa pentru a obtine o...
Citeste mai mult

Produse similare

Exploreaza-ti creativitatea cu blocul de desen Signum, potrivit fiecarei nevoi!

Blocul de desen Signum este o linie de foi de desen de inalta calitate, potrivita atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Granulatia speciala a foilor de desen a fost special conceputa pentru a obtine o definitie excelenta si o claritate deosebita a liniilor, pentru creioane, carbuni, pasteluri, linere sau markere. Cu toate acestea, grosimea de 200g/mp le face, de asemenea, potrivite si pentru anumite tehnici umede, precum guasa, cerneala sau lucrari usoare in acuarela.

Realizat din celuloza 100% de o calitate superioara, cu o textura fina, pH neutru, blocul de desen Signum garanteaza o conservare ridicata in timp. De o culoarea alb pur, dar fara acizi si agenti optici de albire, blocul de desen este disponibil in format A3 (297 X 420 mm) sau A4 (210 X 297 mm). Cele 30 de coli sunt suficiente pentru a exerse si pentru a-ti explora creativitatea.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaDesen si schita, Grafica
Grosime200g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosimeTextura
MU11228330 coli 29.7 x 42 cm 200g/mp Fina (hot-pressed)
MU11228430 coli 21 x 29.7 cm 200g/mp Fina (hot-pressed)
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.