Sketchbook Estro Musa

Fii organizat si creativ cu sketchbook-ul Estro, un caiet de schite si nu numai! Potrivit celor ce cauta un caiet de schite de inalta calitate, Estro este ideal pentru schitarea in creion, stilou, carbune, pastel sau cerneala si pentru lucrari usoare in acuarela, datorita grosimii sale ...
Citeste mai mult

Fii organizat si creativ cu sketchbook-ul Estro, un caiet de schite si nu numai!

Potrivit celor ce cauta un caiet de schite de inalta calitate, Estro este ideal pentru schitarea in creion, stilou, carbune, pastel sau cerneala si pentru lucrari usoare in acuarela, datorita grosimii sale ridicate de 150g/mp. De asemenea, poate fi folosit drept caiet de notite sau jurnal de calatorii!

Dedicat atat profesionistilor, cat si incepatorilor, pastreaza schite si notite in timp, datorita hartiei de calitate fara continut acid, cu un pH neutru.

Hartia de un alb natural, confectionata din celuloza 100%, cu o granulatie medie si o coperta neagra, eleganta si robusta, garanteaza o protectie maxima a lucrarilor. Un logo rafinat, laminat cu aur este imprimat pe spatele copertei spiralate. Fiecare coala are un marcaj punctat ce permite indepartarea usoara a foilor, astfel se pastreaza un aspect ingrijit si organizat al blocului de schite. Disponibil in format A5 (148 X 210 mm), A4 (210 X 297 mm) sau A3 (297 X 420 mm) si 50 de coli.

Musa, brand italian de hartie pentru arta de calitate superioara. Povestea brand-ului Musa (tradus in romana “muza”, “inspiratie”) porneste de la relatia apropiata a artistului cu hartia alba, un loc magic in care acesta isi exprima creativitatea.

Unitate vanzareBloc
pHNeutru
TehnicaDesen si schita, Grafica
Grosime150 g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
MU11459350 coli 29.7 x 42 cm 150gr/mp
MU11459450 coli 21 x 29.7 cm 150gr/mp
MU11459550 coli 14.8 x 21 cm 150gr/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.