Caiet hartie punctata Finsbury Fabriano

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro ...
Citeste mai mult

Produse similare

Colectie unica de caiete pentru desen si scris, creata de Fabriano impreuna cu celebrul atelier de design britanic Wallace & Sewell. Coperta moale, imprimata pe ambele fete cu design inedit; modele geometrice colorate care replica textura moale a lanii si delicatetea matasii. Aspect retro al legatoriei - foile sunt legate cu fir in culoare potrivita cu coperta; cusatura este vizibila pe cotor. Caietul se deschide perfect plat.

Hartie ecologica de alb natural, imprimata cu puncte (dotted journal); reteaua de puncte plasate la fiecare 0.5cm iti ofera un plus de precizie cand realizezi schite sau exersezi scrisul caligrafic. Ideala pentru scris si schita in creion, pix, liner sau stilou. Textura neteda, granulatie naturala, grosime 85g/mp. Din celuloza de calitate superioara, durabila, pH neutru.

Unitate vanzareBloc
TehnicaDesen si schita, Mixta
Grosime85 g/mp
CompozitieCeluloza
CodMarimeDimensiuniGrosime
1910041248 coli 21 x 29.7 cm 85g/mp
1910041348 coli 14.8 x 21 cm 85g/mp
1910041448 coli 10.5 x 14.8 cm 85g/mp
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.