Vopsea spray acrilic Metallic Kobra HP

Vopsea spray graffiti metalizata de presiune inalta cu  putere de acoperire neegalabila  si  uscare foarte rapida ; ideala pentru lucrari murale sau arta moderna cu maxim de precizie si control total. Culori metalice saturate, care isi mentin vivacitatea. A...
Citeste mai mult

Produse similare

Vopsea spray graffiti metalizata de presiune inalta cu putere de acoperire neegalabila si uscare foarte rapida; ideala pentru lucrari murale sau arta moderna cu maxim de precizie si control total. Culori metalice saturate, care isi mentin vivacitatea.

Adera usor, rapid si uniform, fara scurgeri nedorite pe diverse tipuri de suprafete (panza, lemn, metal, sticla, carton, tencuiala, caramida si altele). Vopsea acrilica spray “all-seasons”, se aplica si isi mentine stabilitatea in orice anotimp, chiar si in conditii de umiditate ridicata sau temperaturi extreme.

Prevazut cu valva soft, care iti permite sa aplici vopseaua confortabil chiar si cu miscari dinamice. Ai control maxim in timpul pulverizarii, maxim de precizie fie ca aciperi suprafete ample sau realizezi detalii. Include duza “red skinny”, cu care poti trasa linii curate si accente bogate, cu grosime intre 1- 3cm.

Vopsea permanenta foarte concentrata, cu putere de acoperire exceptionala, aproximativ 4mp cu un tub de 400ml. Pe baza de 100% rasina acrilica si pigmenti rezistenti la razele UV; compatibila cu majoritatea tipurilor de vopsea disponibile pe piata. Formula tixotropica, vopseaua se usuca foarte repede. Aspect mat dupa uscare.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic
StareSpray
CodCuloareMarime
KBHP045
Gold
400 ml
KBHP047
Silver
400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.