Vopsea spray acrilic Krome Kobra HP

Vopsea spray graffiti de presiune inalta cu  putere de acoperire neegalabila  si  uscare foarte rapida ; ideala pentru lucrari murale sau arta moderna cu maxim de precizie si control total. Culori saturate, care isi mentin vivacitatea. Contine pigmenti speciali cu...
Citeste mai mult

Produse similare

Vopsea spray graffiti de presiune inalta cu putere de acoperire neegalabila si uscare foarte rapida; ideala pentru lucrari murale sau arta moderna cu maxim de precizie si control total. Culori saturate, care isi mentin vivacitatea. Contine pigmenti speciali cu frunze de crom, ce ofera un aspect stralucitor dupa uscare si un efect autentic de crom.

Adera usor, rapid si uniform, fara scurgeri nedorite pe diverse tipuri de suprafete (panza, lemn, metal, sticla, carton, tencuiala, caramida si altele). Vopsea acrilica spray “all-seasons”, se aplica si isi mentine stabilitatea in orice anotimp, chiar si in conditii de umiditate ridicata sau temperaturi extreme.

Prevazut cu valva soft, care iti permite sa aplici vopseaua confortabil chiar si cu miscari dinamice. Ai control maxim in timpul pulverizarii, maxim de precizie fie ca acoperi suprafete ample sau realizezi detalii. Include duza “yellow fat”, cu care poti trasa linii groase, precise si rapide.

Vopsea permanenta foarte concentrata, cu putere de acoperire exceptionala, aproximativ 6mp cu un tub de 600ml. Pe baza de 100% rasina acrilica si pigmenti rezistenti la razele UV; compatibila cu majoritatea tipurilor de vopsea disponibile pe piata. Formula tixotropica, vopseaua se usuca foarte repede.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic
StareSpray
CodCuloareMarime
KBKR10069
Chrome Gold
600 ml
KBKR10071
Chrome
600 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.