Spray gesso negru H2O Ghiant

Grund negru, pe baza de apa, pentru pregatirea suportului pentru pictura in ulei sau acrilice. Izoleaza suprafetele absorbante si creaza o baza uniforma si aderenta pentru culorile de pictura. Adera pe orice suprafata: panza, lemn, carton, ceramica, plastic, metal, sticla si altele. Nu contine...
Citeste mai mult

Produse similare

Grund negru, pe baza de apa, pentru pregatirea suportului pentru pictura in ulei sau acrilice. Izoleaza suprafetele absorbante si creaza o baza uniforma si aderenta pentru culorile de pictura. Adera pe orice suprafata: panza, lemn, carton, ceramica, plastic, metal, sticla si altele. Nu contine acid si are aproximativ 90% mai putini solventidecat alte spray-uri.

Grundul spray te ajuta sa obtii rapid un substrat pentru pictura uniform, fara urme de pensulatie; aplica 2-3 straturi de grund (asteapta minim 2h pentru uscarea stratului de gesso anterior inainte de aplicarea urmatorului strat).

Pentru aplicare uniforma, tubul se tine in pozitie verticala, la 30cm de suprafata de pictura. Pentru evitarea infundarii pulverizatorului, dupa utilizare, tubul se intoarce cu pulverizatorul orientat spre in jos, in pozitie verticala, si se pulverizeaza pana cand nu se mai elimina continut.

Unitate vanzareBucata
CategorieGrund
CodMarime
GH10020400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.