Set 6 tuburi baloane sapun Giotto Bebe

Distractia nu poate lipsi de la o petrecere, asa ca tuburile pentru baloane de sapun Giotto Bebe iti vin in ajutor! Fie ca este Craciunul, o petrecere aniversara sau o zi obisnuita, tuburile de sapun Giotto Bebe vor transforma ziua intr-una speciala. Setul contine 6 tuburi de sap...
Citeste mai mult

FL0472000

Giotto Bebe

Distractia nu poate lipsi de la o petrecere, asa ca tuburile pentru baloane de sapun Giotto Bebe iti vin in ajutor!

Fie ca este Craciunul, o petrecere aniversara sau o zi obisnuita, tuburile de sapun Giotto Bebe vor transforma ziua intr-una speciala.

Setul contine 6 tuburi de sapun a cate 60ml si 6 invitatii ce pot fi personalizate cu numele prietenilor micutului tau. Perfect pentru petrecerile copiilor, setul de tuburi de sapun Giotto Bebe sunt cadourile ideale pentru micutul tau si prietenii lui preferati!

Compozitia produsului este prietenoasa cu mediul si sigura pentru copiii cu varsta de peste 3 ani. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.