Set 3 radiera Daler Rowney

Cu setul de 3 radiere pentru desen Simply Daler Rowney, iti supraalimentezi proiectele de arta! Setul de gume de sters profesionale Simply Daler Rowney, o colectie fantastica de 3 piese esentiale pentru desen si schita, trebuie sa faca parte din trusa oricarui artist. Acest set de radie...
Citeste mai mult

FL845700100

Daler Rowney

Cu setul de 3 radiere pentru desen Simply Daler Rowney, iti supraalimentezi proiectele de arta! Setul de gume de sters profesionale Simply Daler Rowney, o colectie fantastica de 3 piese esentiale pentru desen si schita, trebuie sa faca parte din trusa oricarui artist.

Acest set de radiere pentru arta este arma ta secreta pentru a crea lucrari de arta uimitoare. Vine cu o guma de sters speciala pentru creioane din grafit, o guma de sters foarte la indemana pentru stergerea suprafetelor mari si o guma de sters din plastic/vinil pentru a sterge acele urme usoare.

Aceste radiere sunt rezistente si te ajuta atat pentru urmele de creion groase cat si fine, asigurandu-te ca arta ta ramane precisa. In plus, sunt o alegere de top pentru studentii de arta care doresc cele mai bune instrumente pentru calatoria lor creativa. Perfect atat pentru utilizarea acasa, cat si in sala de clasa, setul de gume pentru desen Simply Daler Rowney este aici pentru a-ti face calatoria artistica si mai minunata!

Contine 3 radiere esentiale cu o gama larga de proiecte de desen si schita:

  • Guma plastica, ideala pentru a absoarbe particulele fine de grafit, carbune si pastel
  • Guma de sters creion, potrivita sa stergi suprafete ample
  • Guma vinilica, pentru desen tehnic si de precizie, sterge urmele usoare de creion

Daler-Rowney este un brand de arta renumit, cu o istorie bogata in fabricarea de materiale de arta de inalta calitate si la preturi accesibile. De incredere de catre profesorii de arta, produsele lor sunt preferate pentru fiabilitatea si usurinta de utilizare. Exploreaza-ti creativitatea cu Daler-Rowney, un brand care inspira artisti de ani de zile.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.