Vernis spray opac Damar

Vernis spray pe baza de rasina de damar. Protejeaza pictura in ulei de actiunea nociva a factorilor de mediu. Se foloseste doar dupa uscarea completa a picturii. Tinde sa se ingalbeneasca cu trecerea timpului. Dupa uscare, formeaza o pelicula transparenta, curata, cu aspect opac (rasina...
Citeste mai mult

Produse similare

Vernis spray pe baza de rasina de damar. Protejeaza pictura in ulei de actiunea nociva a factorilor de mediu. Se foloseste doar dupa uscarea completa a picturii. Tinde sa se ingalbeneasca cu trecerea timpului.

Dupa uscare, formeaza o pelicula transparenta, curata, cu aspect opac (rasina damar are cel mai inalt index de refractie printre rasinile naturale). Se recomanda protejarea picturii cu 2 straturi de vernis. Se asteapta uscarea stratului de vernis inainte de aplicarea urmatorului strat, aproximativ 1 ora.

Pentru aplicare uniforma, tubul se tine in pozitie verticala, la 20-30 cm de suprafata pictata si se aplica de la stanga la dreapta si vice-versa, cu miscari continue. Pentru a evita infundarea pulverizatorului, dupa utilizare, tubul se intoarce cu pulverizatorul orientat spre in jos, in pozitie verticala, si se pulverizeaza pana cand nu se mai elimina gaz.

Timp de uscare rapid. Pe baza de solvent, cu miros specific. Se recomanda aplicarea in spatii aerisite. Inflamabil.

Unitate vanzareBucata
CategorieVernis
StareSpray
CodMarime
AER-51400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.