Ulei natural Hard Top BormaWachs

Ulei natural imbogatit cu rasini si ceara de inalta calitate; ofera lemnului o protectie excelenta si un aspect natural placut. Potrivit pentru mese si suprafete de bucatarie sau blaturi/tocatoare, deoarece este certificat pentru contactul cu alimentele in conformitate cu standardele. S...
Citeste mai mult

Produse similare

Ulei natural imbogatit cu rasini si ceara de inalta calitate; ofera lemnului o protectie excelenta si un aspect natural placut. Potrivit pentru mese si suprafete de bucatarie sau blaturi/tocatoare, deoarece este certificat pentru contactul cu alimentele in conformitate cu standardele.

Se aplica pe o suprafata curata si degresata, cu o pensula lata tip bidinea, carpa sau pistol sub presiune, de-a lungul fibrei lemnului pentru o mai buna absorbtie. Dupa aplicare, poti indeparta excesul cu ajutorul unei carpe care nu lasa scame. Poti repeta procesul pana esti multumit de rezultat.

Lasa sa se usuce timp de 6-8 ore, dupa care slefuieste si continua cu aplicarea celui de-al doilea strat. Asteapta cel putin 24 ore inainte de a utiliza suprafata tratata; poate fi curatata ulterior cu apa si sapun neutru. Un litru de ulei natural este suficient pentru 14-26m², in functie de gradul de absorbtie al lemnului si de grosimea stratului aplicat.

CodMarime
BO4916750 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.