Trusa pensule reglabila

Trusa pentru pensule pictura reglabila, ce poate fi pliata in 2 sau in 4, in functie de marimile pensulelor si de nevoile tale. Fabricata in Italia, dintr-un scai negru rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depozitarii. Cu o greutate scazuta, trus...
Citeste mai mult

CW04559

CWR

Produse similare

Trusa pentru pensule pictura reglabila, ce poate fi pliata in 2 sau in 4, in functie de marimile pensulelor si de nevoile tale.

Fabricata in Italia, dintr-un scai negru rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depozitarii. Cu o greutate scazuta, trusa este usor de transportat si o poti lua cu tine atunci cand calatoresti sau vrei sa pictezi departe de masa ta de lucru.

Dimensiunile mari de 19 x 20 cm (inchis) si 38 x 40 cm (deschis) iti ofera suficient spatiu pentru pensulele tale de pictura, chiar daca acestea au maner scurt sau lung! Prevazuta cu buzunare de suport, nu trebuie sa-ti faci griji ca pensulele se vor amesteca in interiorul trusei, ferindu-le de lovituri sau praf. Se inchide cu ajutorul unui arici rezistent. Penarul este, de asemenea, ideal pentru cutite de pictura.

*Atentie, trusa nu contine si pensulele sau cutitele de pictura din imagine!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.