Trusa pensule rabatabila

Trusa pentru pensule pictura rabatabila, cu un pliu ce ii permite transformarea intr-un suport ideal pentru pensule atunci cand lucrezi si nu vrei sa le tii pe masa. Fabricata in Italia, dintr-un material rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depo...
Citeste mai mult

CW10556

CWR

Produse similare

Trusa pentru pensule pictura rabatabila, cu un pliu ce ii permite transformarea intr-un suport ideal pentru pensule atunci cand lucrezi si nu vrei sa le tii pe masa.

Fabricata in Italia, dintr-un material rezistent, durabil, ce protejeaza varfurile delicate ale pensulelor in timpul depozitarii. Cu o greutate scazuta, trusa este usor de transportat si o poti lua cu tine atunci cand calatoresti sau vrei sa pictezi departe de masa ta de lucru.

Dimensiunile mari de 21 x 36 cm iti ofera suficient spatiu pentru pensulele tale de pictura, chiar daca acestea au maner scurt sau lung! Prevazuta cu elastice de suport, nu trebuie sa-ti faci griji ca pensulele se vor amesteca in interiorul trusei, ferindu-le de lovituri sau praf.

*Atentie, trusa nu contine si pensulele din imagine!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.