Trusa depozitare plastic

Depoziteaza si organizeaza eficient materialele pentru desen si pictura in cutia de depozitare. Practica si robusta, cutia este solutia perfecta pentru un spatiu de lucru bine organizat. Aloci atentie doar procesului creativ, fara sa mai pierzi energie sau timp cautand instrumentele pentru cre...
Citeste mai mult

CW09581

CWR

Produse similare

Depoziteaza si organizeaza eficient materialele pentru desen si pictura in cutia de depozitare. Practica si robusta, cutia este solutia perfecta pentru un spatiu de lucru bine organizat. Aloci atentie doar procesului creativ, fara sa mai pierzi energie sau timp cautand instrumentele pentru creatie si fara sa le mai ratacesti.

Cutia vine in dimensiunile 23x20x4cm si iti ofera suficient spatiu de organizare. Constructie durabila si stabila din plastic rezistent si transparent, care iti permite sa vezi continutul din interior. Cutia este prevazuta cu maner pentru transportare facila si inchizatoare cu sistem de siguranta. Compacta, cu o greutate redusa si usor de transportat in momentele in care pictezi in afara mesei tale de lucru.

Materialplastic transparent
Unitate vanzareBucata
CategorieAccesorii
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.