Toc cu penita Mapping & Drawing Joseph Gillott

Toc cu penita profesional pentru desen in tus, cartografie si caligrafie. Include o penita delicata si flexbila, model #659, ideala pentru desen, ilustratie, cartografie si scris. De nelipsit din geanta ta de artist oriunde ai dori sa lucrezi, la masa ta de lucru sau afara. Foarte pract...
Citeste mai mult

WM35842

William Mitchell

Produse similare

Toc cu penita profesional pentru desen in tus, cartografie si caligrafie. Include o penita delicata si flexbila, model #659, ideala pentru desen, ilustratie, cartografie si scris.

De nelipsit din geanta ta de artist oriunde ai dori sa lucrezi, la masa ta de lucru sau afara. Foarte practic, insurubeaza penita in interiorul tocului cand nu o folosesti si astfel eviti sa o pierzi sau deteliorezi.

Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita. Ocazional, curata penitele sub robinet cu apa calduta, dupa care se sterg bine dar delicat cu batista de hartie, pentru a mentine calitatea si eficienta penitei.

Unitate vanzareBucata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.