Spray vernis retus pictura ulei Art Collection Ghiant

Spray vernis retus pentru pictura ulei, lucios si incolor; pentru uz profesional. Elimina eficient zonele mate care pot aparea in tablourile pictate in ulei. Formeaza o pelicula usoara, care permite uscarea in profunzime a picturii.  Ideal pentru a reincepe cu succes procesul de pi...
Citeste mai mult

Spray vernis retus pentru pictura ulei, lucios si incolor; pentru uz profesional. Elimina eficient zonele mate care pot aparea in tablourile pictate in ulei. Formeaza o pelicula usoara, care permite uscarea in profunzime a picturii. Ideal pentru a reincepe cu succes procesul de pictat, pe o suprafata uscata.

Protejeaza pictura in ulei, temporar, pana la aplicarea vernisului final, de murdarie, praf si actiunea razelor UV; nu ingalbeneste si ajuta la mentinerea culorilor ce se decoloreaza mai rapid.

Se poate indeparta cu esenta de terebentina minerala. Protejeaza lucrarea cu un vernis final dupa uscarea completa a picturii (6-12 luni).

Pentru aplicare uniforma, tubul se tine in pozitie verticala, la 30cm de suprafata pictata si se trece deasupra tabloului, fara a insista asupra unui punct, intr-un strat subtire. Pentru evitarea infundarii pulverizatorului, dupa utilizare, tubul se intoarce cu pulverizatorul orientat spre in jos, in pozitie verticala, si se pulverizeaza pana cand nu se mai elimina continut. Aplica vernisul la temperatura camerei si evita umezeala.

Unitate vanzareBucata
CategorieVernis
StareSpray
CodMarime
GH96007400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.