Spray vernis pictura ulei mat Art Collection Ghiant

Spray vernis final mat si incolor, pentru pictura in culori pe baza de ulei.  Protejeaza de murdarie, grasime, actiunea nociva a razelor UV si decolorarii lente a culorilor. Nu ingalbeneste si este inodor. Il poti indeparta cu terebentina minerala. Aplica ...
Citeste mai mult

Spray vernis final mat si incolor, pentru pictura in culori pe baza de ulei. Protejeaza de murdarie, grasime, actiunea nociva a razelor UV si decolorarii lente a culorilor. Nu ingalbeneste si este inodor. Il poti indeparta cu terebentina minerala.

Aplica vernisul spray doar dupa uscarea completa a picturii 6-12luni, spre deosebire de vernisul retus care se poate aplica temporar pana la uscarea completa a lucrarii. Protejeaza pictura cu 2 straturi de vernis (asteapta uscarea primului strat de vernis - aproximativ 1h).

Pentru aplicare uniforma, tubul se tine in pozitie verticala, la 30cm de suprafata pictata si se trece deasupra tabloului, fara a insista asupra unui punct.Pentru evitarea infundarii pulverizatorului, dupa utilizare, tubul se intoarce cu pulverizatorul orientat spre in jos, in pozitie verticala, si se pulverizeaza pana cand nu se mai elimina continut.

Unitate vanzareBucata
CategorieVernis
StareSpray
CodMarime
GH96008400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.