Spray vernis pictura satinat H2O Ghiant

Protejeaza pictura in acrilic sau ulei de praf, fum, urme de grasime sau murdarie si actiunea razelor UV de decolorare. Modifici aspectul original al picturii sau ii conferi un aspect satinat uniform. Pe baza de apa, fara miros, cu uscare rapida si prietenos cu natura (contine cu 90% mai putin...
Citeste mai mult

Protejeaza pictura in acrilic sau ulei de praf, fum, urme de grasime sau murdarie si actiunea razelor UV de decolorare. Modifici aspectul original al picturii sau ii conferi un aspect satinat uniform. Pe baza de apa, fara miros, cu uscare rapida si prietenos cu natura (contine cu 90% mai putini solventi si 35% mai putini compusi organici volatili VOC). La fel de eficient ca vernisurile traditionale pe baza de solvent, formeaza o pelicula protectiva incolora, foarte rezistenta si flexibila, care nu ingalbeneste in timp.

Aplica vernisul final doar dupa uscarea completa a picturii: pentru lucrarile realizate in acrilic asteapta cel putin 48h inainte de a aplica vernisul, iar pentru cele realizate in culori de ulei, permite lucrarii 6-12luni sa se usuce in profunzime si apoi aplica vernisul. Pentru o rezistenta optima, aplica 2 straturi de vernis la interval de 12h.

Pentru aplicare uniforma, tine tubul in pozitie verticala, la 25-30cm de lucrare si treci peste ea cu miscari rapide, fara sa insisti asupra unui punct. Evita infundarea duzei dupa utilizare si intoarce tubul cu duza orientata spre in jos, in pozitie verticala; pulverizeaza pana nu se mai elimina continut.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Ulei
CategorieVernis
StareSpray
CodMarime
GH10016400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.