Spray fixativ universal Fix Basic Ghiant

Spray fixativ universal pentru uz profesionist, transparent. Ideal pentru lucrarile realizate in creion, carbune, pastel, grafit, cerneala, acuarela, dar si printuri sau documente; nu ingalbeneste. Formeaza o pelicula flexibila, rezistenta la apa, murdarie si razele U...
Citeste mai mult

Spray fixativ universal pentru uz profesionist, transparent. Ideal pentru lucrarile realizate in creion, carbune, pastel, grafit, cerneala, acuarela, dar si printuri sau documente; nu ingalbeneste.

Formeaza o pelicula flexibila, rezistenta la apa, murdarie si razele UV; adera pe o varietate de materiale. Astfel, cu acest spray fixativ pentru desen, iti poti proteja operele de arta realizate pe hartie, carton, ipsos, lemn, textile, metal, piatra, sticla, portelan sau plastic.

Nu contine acid si CFC; prietenos cu mediul inconjurator.

Pentru aplicare uniforma, tine tubul in pozitie verticala, la 25-30cm de lucrare si treci peste ea cu miscari rapide, fara sa insisti asupra unui punct. Evita infundarea duzei dupa utilizare si intoarce tubul cu duza orientata spre in jos, in pozitie verticala; pulverizeaza pana nu se mai elimina continut.

Timp de uscare: 5-10 minute.

Unitate vanzareBucata
StareSpray
CodMarime
GH96002400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.