Spray fixativ Academy Ghiant

Spray fixativ universal, ideal pentru protejarea si fixarea desenelor realizate in creion, creioane colorate, carbune si pasteluri. Formula prietenoasa cu mediul inconjurator, nu contine acid. Spray fixativ pentru desen pentru uz profesionist, protejeaza-ti lucrarile de murdarie si raze...
Citeste mai mult

Spray fixativ universal, ideal pentru protejarea si fixarea desenelor realizate in creion, creioane colorate, carbune si pasteluri. Formula prietenoasa cu mediul inconjurator, nu contine acid.

Spray fixativ pentru desen pentru uz profesionist, protejeaza-ti lucrarile de murdarie si razele UV; formeaza o pelicula transparenta si flexibila, nu ingalbeneste in timp si adera pe toate tipurile de suprafete.

Pentru aplicare uniforma, tine tubul in pozitie verticala, la 25-30cm de lucrare si treci peste ea cu miscari rapide, fara sa insisti asupra unui punct. Evita infundarea duzei dupa utilizare si intoarce tubul cu duza orientata spre in jos, in pozitie verticala; pulverizeaza pana nu se mai elimina continut.

Timp de uscare: 5-10 minute.

Unitate vanzareBucata
StareSpray
CodMarime
GH15101500 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.