Spray adeziv reposizionabil Re-Tac Ghiant

Adeziv spray pentru prinderea sau pozitionarea temporara a materialelor usoare. Ideal pentru fixarea temporara a sabloanelor, stampilelor de silicon pe manerele de acril, aplicarea fotografiilor în albume, realizarea de panouri decorative si altele. Versatil, un strat fin are o rezisten...
Citeste mai mult

Produse similare

Adeziv spray pentru prinderea sau pozitionarea temporara a materialelor usoare. Ideal pentru fixarea temporara a sabloanelor, stampilelor de silicon pe manerele de acril, aplicarea fotografiilor în albume, realizarea de panouri decorative si altele.

Versatil, un strat fin are o rezistenta redusa si te ajuta sa desprinzi si sa repozitionezi usor si repetat materialele, dar poate deveni permanent cand aplici un 1-2 straturi mai groase pe ambele suprafete. Transparent, nu patrunde, nu increteste si nu pateaza materialele. 

Aplica un strat de adeziv de la o distanta de 20cm si asteapta cateva secunde pentru a deveni lipicios; pentru materiale mai grele, aplica 2 straturi de adeziv la interval de cateva secunde. 

Poate lasa urme pe materiale foarte subtiri si astfel este recomandat un mic test inainte de a incepe lucrarea. Prietenos cu mediul inconjurator, nu contine CFC (cloroflorocarburi) si are ambalat reciclabil.

Unitate vanzareBucata
CategorieAdeziv
CodMarime
GH20001400 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.