Spatula cauciuc textura

Adauga expresivitate in pictura si aplica textura, efecte speciale si volum culorilor sau pastelor decorative cu care lucrezi! Spatula din cauciuc cu 3 laturi zimtate tip pieptene, cu modele diferite ce variaza in functie de latimea perilor si distanta dintre acestia. Extrem de flexibil...
Citeste mai mult

CW04332

CWR

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Adauga expresivitate in pictura si aplica textura, efecte speciale si volum culorilor sau pastelor decorative cu care lucrezi! Spatula din cauciuc cu 3 laturi zimtate tip pieptene, cu modele diferite ce variaza in functie de latimea perilor si distanta dintre acestia.

Extrem de flexibila si usor de manevrat, chiar si pentru cele mai mici detalii ce necesita atentie deosebita. Spatula asigura rezultate surprinzatoare si de lunga durata. Aplici si modelezi cu usurinta straturile de vopsea, pasta modelatoare sau grund. Spatula este reutilizabila si se curata usor sub un jet de apa calduta. Dimensiunea laturilor este de 10cm, astfel incat poti lucra si pe suprafete mari, dar este ideala si pentru detalii si colturi.

Unitate vanzareBucata
CategorieAccesorii
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.