Sevalet lira Basic Mabef

Sevalet lira economic, de calitate superioara, foarte rezistent. Sevalet elega...
Citeste mai mult

M13.AL

Mabef

Produse similare

Sevalet lira economic, de calitate superioara, foarte rezistent. Sevalet elegant si stabil pentru expunerea tablourilor sau pictura la sevalet. Ideal pentru tablourile inalte de pana la 160cm, cu greutate maxima de 10kg. Necesita o asamblare foarte simpla, usor de manevrat. Perfect pentru lucrari de interior in culori ulei sau culori acrilice. Sevalet multifunctional din punctul de vedere al subiectului ales, de la portrete si pana la naturi statice sau peisaje.

Fabricat din materiale de calitate superioara. Lemn de fag, tratat cu ulei de in, rezistent la murdarie. Inaltime reglabila de pana la doi metri. Beneficiaza de suruburi din aluminiu rezistente la rugina si raft de 49cmx4cm, cu o greutate de 5,5kg. Include cremaliera, pentru ajustarea cu usurinta a inaltimii suportului pentru panza. Sevalet sub forma de litera A, foarte apreciat de artisti profesionisti si pasionati de pictura. Sevaletul Mabef este un produs care va dura toata viata, un tribut adus pasiunii si maiestriei creatorilor sai.

Mabef este lider in productia de sevalete, pe care le manufactureaza in Italia din 1948. Extrem de apreciat pentru calitate, robustete, durabilitate si design traditional. Toate produsele sunt confectionate din lemn de fag si beneficiaza de garantie pe viata.

MaterialLemn
Greutate5.5 kg
Dimensiuni55x65
Inaltime maxima sevalet200
Inaltime minima sevalet137 cm
Greutate maxima panza10
Inaltime maxima panza160 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.