Nou Set toc cu penite caligrafie William Mitchell

Set toc cu penite caligrafie William Mitchell

Setul de penite cu toc William Mitchell, recunoscute pentru calitatea lor superioara. Cerneala se aplica uniform si complet iar penitele sunt foarte rezistente si durabile in timp. Setul contine un rezervor integrat, care se ataseaza sub penita si te ajuta sa scrii mai mult pana la urma...
Citeste mai mult

WM35781

William Mitchell

Produse similare

Setul de penite cu toc William Mitchell, recunoscute pentru calitatea lor superioara. Cerneala se aplica uniform si complet iar penitele sunt foarte rezistente si durabile in timp.

Setul contine un rezervor integrat, care se ataseaza sub penita si te ajuta sa scrii mai mult pana la urmatoarea incarcare cu cerneala a penitei. Ideale pentru caligrafie, marginea usor inclinata a penitei faciliteaza scrierea pe suprafete texturate.

Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita. Curata penita in apa calduta dupa fiecare utilizare si sterge bine dar delicat apa cu batista de hartie, pentru a mentine calitatea si eficienta penitei.

Setul contine 8 penite in grosimi diferite (13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20) potrivite pentru o multime de tehnici si stiluri de caligrafie si un toc de plastic pentru penite, rezistent si usor de tinut in mana.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.