Set toc cu penite Calligraphy William Mitchell

Penite profesionale pentru scris caligrafic in diverse stiluri precum foundational, italic, scroll, copperplate si scris modern. Contine un toc universal si o selectie de 10 penite, inclusiv un toc cu penita speciala tip witch pentru scrierea pe suprafete neregulate sau hartie cu textura. Setu...
Citeste mai mult

WM35902

William Mitchell

Penite profesionale pentru scris caligrafic in diverse stiluri precum foundational, italic, scroll, copperplate si scris modern. Contine un toc universal si o selectie de 10 penite, inclusiv un toc cu penita speciala tip witch pentru scrierea pe suprafete neregulate sau hartie cu textura. Setul include si 2 rezervoare, care se ataseaza sub penita si te ajuta sa scrii mai mult pana la urmatoarea incarcare cu cerneala a penitei.

In completare, cutia transparenta pentru pastrarea instrumentelor de scris include si un magnet cu ajutorul caruia poti scoate usor penita din compartimentul sau, fara sa le rastorni pe toate.

Penitele William Mitchell sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara; cerneala se aplica uniform si complet, foarte durabile in timp.

Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita.

Contine:
1 x penita roundhand, #1 (3.0mm)
1 x penita roundhand, #2 (1.9mm)
1 x penita roundhand, #3 (1.2mm)
1 x penita roundhand, #4 (0.8mm)
1 x penita roundhand, #5 (0.6mm)
1 x penita Scroll, #10
1 x penita Scroll, #20
1 x penita Scroll, #30
1 x penita Post Office
1 x penita Elbow Copperplate
2 x rezervor penita
1 x toc universal (compatibil cu penitele roundhand, script, poster, italic, scroll si copperplate elbow)
1 x magnet penite

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.