Set toc cu penite Artist Joseph Gilott

Penite profesionale pentru desen, cartografie, ilustratie si scris caligrafic in stilul copperplate. Ideale pentru linii foarte subtiri, delicate dar precise. Penite robuste, produse din cel mai suplu otel. Setul contine un toc special pentru penitele Mapping, un toc pentru penitele Dra...
Citeste mai mult

WM35901

William Mitchell

Produse similare

Penite profesionale pentru desen, cartografie, ilustratie si scris caligrafic in stilul copperplate. Ideale pentru linii foarte subtiri, delicate dar precise. Penite robuste, produse din cel mai suplu otel.

Setul contine un toc special pentru penitele Mapping, un toc pentru penitele Drawing si o selectie de 11 penite. In completare, cutia transparenta pentru pastrarea instrumentelor de scris include si un magnet cu ajutorul caruia poti scoate usor penita din compartimentul sau, fara sa le rastorni pe toate.

Penitele William Mitchell sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara; cerneala se aplica uniform si complet, foarte durabile in timp. Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita.

Contine:
1 x penita Drawing #1950
1 x penita Drawing #303
1 x penita Drawing #404
1 x penita Drawing #170
1 x penita Drawing #290
1 x penita Drawing #1068
1 x penita Drawing #291
1 x penita Drawing #1290
1 x penita Mapping #659
1 x penita Mapping #850
1 x penita Mapping #2788
1 x toc penite Drawing
1 x toc penite Mapping
1 x magnet penite

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.