Set stilou Italic Calligraphy William Mitchell

Exerseaza scrisul caligrafic cu stiloul William Mitchell, cu ajutorul caruia poti trasa usor semn, uniform si fara intreruperi. Spre deosebire de penita cu toc, stiloul iti permite sa trasezi linii continue, fara sa intrerupi scrisul pentru alimentarea penitei cu cerneala. Stilou de calitate s...
Citeste mai mult

WM35907

William Mitchell

Produse similare

Exerseaza scrisul caligrafic cu stiloul William Mitchell, cu ajutorul caruia poti trasa usor semn, uniform si fara intreruperi. Spre deosebire de penita cu toc, stiloul iti permite sa trasezi linii continue, fara sa intrerupi scrisul pentru alimentarea penitei cu cerneala. Stilou de calitate superioara, cerneala curge uniform, penita robusta si durabila. Experimenteaza cele mai populare stiluri de scris caligrafic, inclusiv italic, roman, round hand si uncial.

Setul contine un stilou de calitate superioara cu penita de grosime medie de 1.2mm, un convertor de cerneala si 4 rezerve de cerneala (stiloul functioneaza cu cartuse de cerneala standard – europene).

Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita. Ocazional, curata penitele sub robinet cu apa calduta, dupa care se sterg bine dar delicat cu batista de hartie, pentru a mentine calitatea si eficienta penitei.

Contine:
1 x stilou cu penita 1.2mm
1 x convertor cerneala
4 x cartuse de cerneala

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.