Set Script Calligraphy Oblique William Mitchell

Imbunatateste-ti scrisul de mana cu setul pentru caligrafie William Mitchell! Contine tot ce ai nevoie ca sa inveti usor cele mai populare stiluri de scris caligrafic, precum italic, roman, round hand si uncial. Spre deosebire de penita cu toc, stiloul iti permite sa trasezi linii continue, fa...
Citeste mai mult

WM35910

William Mitchell

Imbunatateste-ti scrisul de mana cu setul pentru caligrafie William Mitchell! Contine tot ce ai nevoie ca sa inveti usor cele mai populare stiluri de scris caligrafic, precum italic, roman, round hand si uncial. Spre deosebire de penita cu toc, stiloul iti permite sa trasezi linii continue, fara sa intrerupi scrisul pentru alimentarea penitei cu cerneala.

Include 3 stilouri pentru caligrafie de calitate superioara cu penite cu varf oblic de diferite marimi, un ghid practic de caligrafie pentru incepatori, un convertor si 12 rezerve de cereala (stiloul functioneaza cu cartuse de cerneala standard – europene). Cu ajutorul penitei cu varf oblic poti obtine mai multe variatii de grosimi ale liniilor trasate, in comparatie cu penita cu varf drept. 

Varful penitelor este protejat de oxidare cu o pelicula de lac, care se indeparteaza inainte de prima utilizare prin scufundarea rapida in apa clocotita. Ocazional, curata penitele sub robinet cu apa calduta, dupa care se sterg bine dar delicat cu batista de hartie, pentru a mentine calitatea si eficienta penitei.

Contine:
3 x stilou cu penita oblica, diverse grosimi (1mm, 1.5mm si 2mm)
1 x ghid de caligrafie pentru incepatori (engleza, franceza, spaniola)
1 x convertor cerneala
12 x cartus de cerneala (negru, albastru, rosu si verde)

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.