Set plastilina 10 culori Patplume Giotto

Asortiment de 10 culori intense de plastilina extrem de fina si usor de modelat, ideala pentru activitati scolare si prescolare. Din ingrediente din surse vegetale, nu contine gluten si nu se usuca in contact cu aerul. Culori intense, se pot amesteca intre ele pentru a obtine o varietate de nu...
Citeste mai mult

FL0512900

Giotto

Asortiment de 10 culori intense de plastilina extrem de fina si usor de modelat, ideala pentru activitati scolare si prescolare. Din ingrediente din surse vegetale, nu contine gluten si nu se usuca in contact cu aerul. Culori intense, se pot amesteca intre ele pentru a obtine o varietate de nuante. Nu pateaza mainile si se curata de pe majoritatea tesaturilor prin spalare la 40°C. Nu se lipeste si are un miros placut, neutru.

Foarte maleabila, se pot modela obiecte de mici dimensiuni sau se poate taia in forme cu ajutorul matritelor si uneltelor pentru modelaj. Adera usor pe plastic, carton, lemn sau piatra.

Schimbarile de temperatura nu ii modifica aspectul, ramane constant maleabila. Ideala pentru procesul de invatare si motricitatea fina a micutilor. Se recomanda copiilor de peste 2 ani.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.