Set pictura cu sevalet Art Studio Daler Rowney

Set cadou desen si pictura cu sevalet, perfect pentru cei care vor sa transforme pasiunea pentru arta in lucrari creative deosebite! Setul Art Studio cu sevalet Daler Rowney, cu 163 de piese, impachetat intr-o cutie atent finisata si usor de transporat. Setul contine o multime de acceso...
Citeste mai mult

FL196500755

Daler Rowney

Produse similare

Set cadou desen si pictura cu sevalet, perfect pentru cei care vor sa transforme pasiunea pentru arta in lucrari creative deosebite!

Setul Art Studio cu sevalet Daler Rowney, cu 163 de piese, impachetat intr-o cutie atent finisata si usor de transporat. Setul contine o multime de accesorii pentru pictura, desen sau schita de inalta calitate, potrivit pentru o multime de tehnici de arta. Sevaletul de aluminiu rezistent, practic si usor de folosit, cu o greutate de aproximativ 1kg, asigura suportul si stabilitate de lucru. Potrivit atat pentru incepatori si studenti, cat si pentru profesionisti, setul Art Studio Daler Rowney este insotitorul ideal pentru artistii calatori si o idee de cadou perfecta pentru orice ocazie.

Setul contine:

1 x sevalet de aluminiu
12 x culori acrilice
12 x culori acuarela
6 x creioane colorate
25 x pastel ulei
10 x pensule
28 x coli desen
1 x panza pictura
6 x creioane schita
1 x paleta pictura
1 x cutit pictura
1 x ascutitoare
1 x radiera
1 x penar
1 x mapa port desen A3
1 x ghid amestec culori

Unitate vanzareSet
TehnicaUlei, Desen si schita, Acuarela, Acrilic
CategorieSeturi
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.